Flatcoated Retriever Hvalpe

Hvalpe billeder

Vores hvalpe er resultatet af mange års målrettet avl, på individer fra de bedste jagt, brugshunde- og derigennem familiehundelinjer i Storbritannien, samt Danmark.

Ud over at være jagt, og markprøvehunde fungere alle vores hunde også som super gode familie hunde, hvorfor de naturligvis bor indenfor, sammen med os selv, samt vores 2 mindre børn.

Vores hvalpe bliver altid født, og opvokser midt i vores hus, hvorfor de allerede fra fødslen, er tilvænnet til hverdagens lyde i en travl familie.
På samme måde har de mange gange dagligt kontakt med begge vores mindre børn, samt vores andre hunde, hvorfor de også i den forbindelse bliver præget på den bedst tænkelige måde.

Alle vores hvalpe bliver leveret med en DKK stambog, ligesom de er chipmærkede, vacinerede, har fået ormekur, samt et dyrlægetjek.

 

Er du interesseret i en af vores kommende hvalpe?

Så kan jeg fortælle at det næste kuld bliver på Fia, i efteråret 2018 - foråret 2019, og det er muligt at blive skrevet op til en hvalp derfra, allerede nu.

Som vanligt arbejder jeg i de gamle danske arbejdende linjer, krydret med det bedste fra Storbritannien. Hanhunden der bliver brugt er allerede fastlagt, og passer perfekt ind i mine tanker og ideer vedr. avl.

Kontakt mig på mail, eller telefon, hvis du ønsker at hører mere om mine planer.

 

Mvh.

Jesper Hvidt Mortensen

Video

6 ugers hvalpe på tur i haven, klik her

14 ugers hvalp lejer med 2 årig dreng, klik her